https://www.247wood.nl/nl/freesmallen/freesmal-sloten
Zoeken
Winkelmandje

  Freesmal sloten

  Met deze freesmallen kunt u gemakkelijk een slot in krozen. De SKS serie freesmallen stellen u in staat om in een opspanning het gehele slot in te krozen. Daarnaast zijn alle voor- en zijplaten uit de SKS serie met elkaar uitwisselbaar, zodat u een bestaande set gemakkelijk kunt uitbreiden voor andere steek en-of doormaten.

  SKS set

  SKS set

  SKS voorplaten

  SKS voorplaten

  SKS zijplaten

  SKS zijplaten

  SKS zijplaten Senior

  SKS zijplaten Senior

  Freesmal slot

  Freesmal slot

  Over het SKS systeem:

  Dit universele slotkast freesmal systeem bestaat uit losse voor- en zijplaten, welke u naar hartelust kunt samenstellen. Dit in tegenstelling tot andere systemen waarbij u voor elk slot een andere freesmal moet aankopen. Het systeem is geschikt voor de meest gangbare sloten van onder andere Nemef Assa-abloy en DX.

  Gemakkelijk en snel:

  Dankzij de U-cassette vorm kunt u de voorplaat, kruk en cilinder in een opspanning bewerken, wat de kans op fouten aanzienlijk vermindert. Daarna kunt u de mal ook nog gebruiken om de kast uitsparing te frezen. De zijplaten hebben een zekere bewegingsvrijheid waardoor u deur van 38 millimeter tot 43 millimeter dik kunt bewerken.

  Ring en beitel:

  Zoals u gewend bent van 247wood werkt ook dit SKS systeem met een kopieerring van 24 millimeter en een freesbeitel van 18mm.  Als u ook de kast uitsparing met de bovenfreesmachine wilt frezen dan heeft u een verlengde frees nodig of onze freesverleng adapter.