https://www.247wood.nl/nl/how-to
Zoeken
Winkelmandje

  De how to's van 247wood

  Op deze pagina vind u allerhande uitleg over het gebruik van onze producten. U kunt deze uitleg als naslagwerk gebruiken of u kunt zich hiermee oriënteren welke producten voor uw noodzakelijk zijn.

  Een kopieerring centreren

  In deze how to is te zien hoe men onze centreerdoorn dient te gebruiken en waarvoor zo'n centreerdoorn nou eigenlijk goed is.

  Youtube video

  Een scharnier vastschroeven

  Zo een scharnier vastschroeven dat is toch helemaal niet moeilijk? Nee in principe niet maar wel als je de schroeven in het midden van de gaten wilt hebben, dan is het eigenlijk nog best wel lastig. In deze uitleg leert u hoe u keer op keer een perfect resultaat behaald.

  Youtube video

  De schoot van een slot omdraaien

  In deze how to leert u alle geheimen van het omdraaien van de schoot van een slot. Dit is een zeer eenvoudige handeling als u weet waar u moet zijn.

  Youtube video

  Rechte hoeken

  Als u onze freesmallen gebruikt dan heeft u een uitsparing met ronde hoeken maar u wilt scharnieren met rechte hoeken gebruiken, dat gaat toch nooit werken.. Of toch wel? Onze Corner chisel ofwel een hoekmepper bied uitkomst!

  Youtube video

  Stompe deur afhangen

  Zelf een stompe deur afhangen moeilijk en enkel voor een specialist? Dacht het niet deze uitleg neemt u stap voor stap mee in het afhangen van een stompe deur, u zult zien dat het afhangen met een freesmalset een bijzonder eenvoudige klus is.

  Youtube video