https://www.247wood.nl/nl/over-ons
Zoeken
Winkelmandje
   
  Houtschaaf

  Over ons

  Het is allemaal begonnen in de schuur van de oudeheer, deuren afhangen dat moet makkelijker kunnen!  Met onze bouwachtergrond kwam de oplossing snel om de deur kijken. Beginnend met freesmallen uit hout, zijn wij snel overgestapt naar kunststof. Meer slijtvast en makkelijker te produceren, zo hebben wij de kwaliteit in hand en zijn de prijzen in uw voordeel.

  Nu is 247WOOD uitgegroeid tot een jong en dynamisch bedrijf waar wij een multi-channel concept hanteren, dat wil zeggen dat wij met verschillende verkoopkanalen werken. U kunt terecht in de winkel, in Nieuwveen. Of u besteld vanaf uw bank in onze webshop. Daarnaast liggen onze producten ook in vele ijzerwarenwinkels.

  Naast freesmallen, verkopen wij ook vele toebehoren. Denk maar aan hamers, beitels, rolmaten, valdorpels, maar ook doorwerktenten. Kortom, teveel om op te noemen. Wij produceren veel zelf en de toebehoren maken ons compleet. Met onze bouwachtergrond en omgeving en vele rechterhanden blijven wij up-to-date met wat er nodig is.

  247WOOD Winkel

  Voor vragen staan wij u graag te woord:
  Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 17:00
  Zaterdag:                       08:00 - 12:00

  0297 - 272773

  Belt u van te voren, dan staat uw bestelling klaar om op te halen.

  247WOOD Webshop

  Bestellingen voor 16:00 uur worden dezelfde werkdag verstuurd en heeft u vaak de volgende dag al in huis.

  Verkoop via onze partners

  Koop onze producten via uw vertrouwde leveranciers, onderstaande verkooppartners bieden u een ruim 247WOOD assortiment aan.

  Toolstation       ecotools   Dirk & Stam    

  Isero stihowovar

  Bekijk ons assortiment     of   neem contact met ons op