https://www.247wood.nl/nl/retourneren-van-uw-bestelling/f29c1
Zoeken
Winkelmandje
   
  Houtschaaf

  Veelgestelde vragen

  Het kan zijn dat u een veel voorkomende vraag heeft. De antwoorden op de veelgestelde vragen kunt u vinden als u hieronder op een vraag klikt.

  Toch niet tevreden met je aankoop?

  Dan kun je dit binnen 30 dagen, ingaand op de dag na ontvangst van je product, bij ons melden via het online retourformulier (onderaan deze pagina). Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. 
  Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

  LET OP:

  • retourneren van producten met gebruikssporen is niet mogelijk
  • retourneren na 30 dagen is niet mogelijk
  • kosten van het retourneren komen voor eigen rekening!

  Hoe werkt terugbetaling?

  Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u hebt betaald. Uiteraard moet het geretouneerde product wel in ontvangst zijn genomen. Dus eventuele verzendkosten worden terug betaald, maar de kosten van het retourneren komen voor eigen rekening!

  Uitzondering:

  Bij een aantoonbare productfout en/of foute levering aan de zijde van 247WOOD is het terugbetalen van de verzendkosten voor het retourneren WEL van toepassing. Verder gemaakte kosten zoals schade of onkosten door of als gevolg van het retourneren kunnen niet verhaald worden!

  RETOURFORMULIER

  Vul hieronder het retourformulier in

  Retour producten zijn ongebruikt