https://www.247wood.nl/nl/retournering-van-uw-bestelling/f29c1
Zoeken
Winkelmandje
   

  Veelgestelde vragen

  Het kan zijn dat u een veel voorkomende vraag heeft. De antwoorden op de veelgestelde vragen kunt u vinden als u hieronder op een vraag klikt.

  Toch niet tevreden met je aankoop?

  Dan kun je dit binnen 30 dagen, ingaand op de dag na ontvangst van je product, bij ons melden via het online retourformulier (onderaan deze pagina). Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. 
  Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) het retourneren van producten met gebruiks sporen is niet mogelijk. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening.
  Nadat de bedenktermijn van 30 dagen is verstreken, is retourneren niet meer mogelijk.

  Hoe werkt terugbetaling?

  Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je hebt betaald. Wij wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

  Uitzondering:

  Bij een aantoonbare product fout en of foute levering (met uitzondering van afwijkende levertijd door derde) aan de zijde van 247wood zijn het terug betalen van verzendkosten wel van toepassing, Verder gemaakte kosten zoals schade of onkosten voor retour kunnen niet verhaald worden.

  Retourformulier

  Vul hieronder het retourformulier in.

  Retour producten zijn ongebruikt