https://www.247wood.nl/nl/freesmal-sloten
Zoeken
Winkelmandje

  Freesmal sloten

  Met deze freesmallen kunt u gemakkelijk een slot in krozen. De SKS serie freesmallen stellen u in staat om in een opspanning het gehele slot in te krozen. Daarnaast zijn alle voor- en zijplaten uit de SKS serie met elkaar uitwisselbaar, zodat u een bestaande set gemakkelijk kunt uitbreiden voor andere steek en-of doormaten.

  SKS set
  sks set

  SKS set

  SKS voorplaten
  sks voorplaten

  SKS voorplaten

  SKS zijplaten
  sks zijplaten

  SKS zijplaten

  SKS zijplaten Senior
  sks zijplaten senior

  SKS zijplaten Senior

  Freesmal slot
  freesmal slot

  Freesmal slot

  Over het SKS systeem

  Dit universele slotkast freesmal systeem bestaat uit losse voor- en zijplaten, welke u naar hartelust kunt samenstellen. Dit in tegenstelling tot andere systemen waarbij u voor elk slot een andere freesmal moet aankopen. Het systeem is geschikt voor de meest gangbare sloten van onder andere Nemef Assa-abloy en DX.

  Gemakkelijk en snel

  Dankzij de U-cassette vorm kunt u de voorplaat, kruk en cilinder in een opspanning bewerken, wat de kans op fouten aanzienlijk vermindert. Daarna kunt u de mal ook nog gebruiken om de kast uitsparing te frezen. De zijplaten hebben een zekere bewegingsvrijheid waardoor u deur van 38 millimeter tot 43 millimeter dik kunt bewerken.

  Ring en beitel

  Zoals u gewend bent van 247wood werkt ook dit SKS systeem met een kopieerring van 24 millimeter en een freesbeitel van 18mm. Als u ook de kast uitsparing met de bovenfreesmachine wilt frezen dan heeft u een verlengde frees nodig of onze freesverleng adapter.